Mors dag

Förrätt

Toast Emelie Piper

Skaldjurstoast med färsk dill ,toppad med  sikrom.

Blomkålssoppa

Rostad blomkålssoppa med halstrad pilgrimsmussla, sidfläsk och vattenkrasse.

Varmrätt

Gösfilé

Med tryfferad palsternackspuré, bönragu och paprikasås.

Kalvytterfilé

Serverad med grön sparris, örtrödvinsås och potatiskaka.

Dessert

Crème Brûlée

Serverad med hallonsorbet och färska bär.

Punsch och vit chokladmoussetårta

Serverad med björnbär och punschsås.

1 rätt 225 :-

2 rätter 335 :-

3rätter 425 :-

Biff von Färsen

Pannbiff med morot och basilika, serverad med rödvinsås och färska grönsaker.

165 :-

Torskkrygg

Smörstekt torskrygg med betor, bondbönor och brynt smör.

185:-